Even voorstellen

Mijn naam is Sarah Volders. Mijn hele leven lang ben ik al een hele grote dierenliefhebber geweest. Ik heb zelf altijd huisdieren gehad; katten, konijnen, vissen, en natuurlijk honden.

Zestien jaar geleden ben ik op Curacao komen wonen en al snel zag ik dat er hier veel dierenleed was. Daarom ben ik destijds, naast mijn baan in het onderwijs zwerfhonden en -katten gaan opvangen. Ook heb ik veel zwerfdieren op locatie gevoerd en gesteriliseerd. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan.in het werken met dieren.

Door de jaren heen heb ik me ook zo gehecht aan een aantal dieren dat ik geen afstand meer van ze kon doen. Vandaar dat ik nu zes katten en vijf honden heb. Het is altijd druk (en harig) in huis maar ik zou me mijn leven niet meer zonder hen kunnen voorstellen.

Bijna 6 jaar geleden, na tien jaar gewerkt te hebben in het onderwijs, vond ik dat het tijd was om mijn passie voor dieren te volgen. Het liefst ben ik omringd door katten en honden dus het was natuurlijk een logische stap om van mijn hobby mijn werk te maken.

Ik vind het een hele eer om op uw honden en katten te mogen passen zodat u zorgeloos op vakantie kunnen gaan. Ik zal er daarom dus al het mogelijke doen om het verblijf van uw huisdier zo prettig mogelijk te maken.

Ik ben via de app beschikbaar voor alle vragen, opmerkingen, en reserveringen: 005999 6746914. Ik hoop snel van u te horen en ik verheug me er op om u en uw viervoeters te ontmoeten!